My music world ...

Sub note de Alicia Keys si dupa luni de zile fara nici articol pe blogul meu de nimic am hotarit sa dau publicitatii playlist-ul meu in speranta ca voi gasi noi contacte si nu pur si simplu ci dupa interese, adica sa avem in comun melodii in proportie de 80 la suta, si de ce nu sa genereze discutii, dezbateri, “certuri”, si de ce nu noi relatii de prietenie. 

De asemenea, as dori si eu ca orice alt om sa primesc ceva apreciere ca uite si omul asta pricepe ceva in arta, niste laude ok?


Articolul va fi modificat pe parcurs pe masura ce se vor adaua noi si comentarii ceea ce ma indoiesc ca se va intimpla, deci ra mine de vazut daca iarasi pentru nu stiu a cita oara am dreptate sau invers nu stiu pentru a cita oara se va dovedi contrariul, ei fine probabil déjà v-ati incalcit in ceea ce am scris. Chiar daca roiesc mii de ginduri acum in micul meu creier imi vine greu sa le astern pe “foaie” …

So, please give a look on my playlist, and give me suggestions on what I may like, links are welcomed …

Flooders and people who hate me are not welcomed ….

Dig in …..


5 comments:

  1. Majoritatea cântecelor din acest playlist nu îmi sunt cunoscute. Pote sunt prea bătrân?

    ReplyDelete
  2. 40 la suta, preferintele tale coincid cu ale mele......unele dintre piese chiar super tari, dar c-am vechi. Eu in permanenta stau la update :)))

    ReplyDelete
  3. good playlist deci se observa preferintele spre 30seconds to mars, alicia keys, florence and the machine cause you have the whole albums not only the popular songs..

    ReplyDelete
  4. oh nu alex, nu cred sa fie virsta, posibil sa fie diferenta de gusturi, generatie ... si multe alte motive ...


    pentru unele melodii din acest playlist eu sunt prea tinar, dar le descoperim, mergem tot mai adinc si mai adinc si ii gasim pe cei c ne "cinta" doinele sufletesti ...

    ReplyDelete
  5. si apropo, as dori sa mai adaug :)

    serge, pentru mine trebuie sa treaca putin timp pina cind o melodie are sanse sa-mi placa, plsu ca simt intr-un fel nevoia sa-mi placa numai mie, sau cel putin sa nu ai aiba un public larg ca astfel ma pierd si nu-mi place sa ma duc cu "turma"

    @anettte :) thanks :) ma tem ca nu am un flash destul de larg ca sa pun intreaga discografie a celine dion sau michael buble sau altii :D

    ReplyDelete