Ghid: Cum sa feliciti o persoana de ziua de nastere !
Cum sa feliciti o persoana cu ziua ei de nastere devine o problema numai in cazul in care iti amintesti de respectiva zi, nu conteaza ce zice omul vizavi de ziua lui de nastere caci oricum ii pasa ce se intimpla in acea zi, conteaza cine il suna, cine ii scrie un post pe Facebook page, sau cine ii trimite un sms, sau si mai mult pentru unii conteaza cine NU a sunat, trimis sms sau postat pe profile page.

Acum iti permiti sa ai o memorie proasta la zilele de nastere, caci facebook iti aminteste zi de zi cine se apropie cu un pas mai aproape de "groapa" (sarcasm negru). Daca suferi de lipsa de atentie, ar trebui sa vezi un medic!

Acum ca stii cine si cind isi sarbatoreste ziua de nastere, putinul care-l poti face e sa-i deschizi pagina de profil si sa scrii "Happy Birthday", "Happy B-day" sau si mai simplu "La multi ani, scumpa/scumpul mea/meu!".

Formularile de mai sus desigur sunt pentru acele persoane care sufera de insuficienta de originalitate sau si mai rau, ti-a scris de dragul scrisului!

In mesajul tau de felicitari include o parte din tine, scrie un cuvint, doua despre el/ea care demonstreaza ca il/o cunosti astfel vei personaliza acest mesaj, va capata suflet si personalitate.

Mesajul poate fi format dintr-o singura propozitie dar care sa includa originalitate, ex:

"In acesta zi ploioasa fiecare picatura de ploaie care se asterne in palma ta sa-ti aduca norocul de avea prieteni adevarati, numarul acestor picaturi sa fie clipele de emotii pozitive alaturi de persoanele dragi, claritatea picaturilor sa-ti aduca clar viitorul plin de reusite in toate, si niciodata sa nu uiti, fie ca in zi de plaoie sau soare eu voi fi linga tine, la propriu sau in gind!"

Daca esti o persoana glumeata, nu ezita sa incluzi calitatile proprii in mesaj, ex:

"Happy B-day sweetie, wish you well, never forget, there is always someone who worries about you and is not your mom, or your cousin and definitely not president Obama, I'm sure you'll figure it out who :) never forget there is always someone who keeps fingers crossed for you, be good and behave, show the best of you like I taught you :-p and most of all, don't forget you'll always have me :D Happy B-day !!!

p.s. gosh , you're getting so old :D "

Oricine apreciaza originalitatea, cind feliciti o persoana fa-o din suflet, nu lasa doar un mesaj gol, caci avind intentia de a aduce o emotii pozitiva vei face tocmai contrariul, daca nu ai aceasta intentie mai bine nu scrie nimic, astfel nu vei da falsa impresie ca iti pasa si ca meriti a fi o parte din partea viata ei/lui.

Sper ca acest articol,  a contribuit in a face aceasta lume un loc mai placut de a trai :)

No comments:

Post a Comment