Beastly (2011)



Beastly - ecranizare a cunoscutului desen animat à la Disney "Frumoasa și Bestia" ce de aceasta data prinde viata pe străzile New York-ului din zilele noastre.

Kyle (Alex Pettyfer - I Am Number 4) - fiul unui renumit prezentator de știri newyorkez, a moștenit de la acesta vanitatea și egoismul de fără margini, convins ca frumusețea exterioara e unicul lucru care contează și ca nimic în afara de aceasta nu te poate ajuta în a obține ce vrei.

Intimidând și sfidând pe cei care el considera ca sunt inferiori lui, într-o buna zi a fost blestemat de una din victimele lui, de excentrica Kendra (Mary-Kate Olsen - New York Minute) precum ca are la dispoziție un an de zile în care sa-și găsească pe cineva care sa-i spună "Te iubesc" sau sa rămână o bestie în exterior precum este și în interior pentru totdeauna.


Departe de lume, exilat, acesta o întâlnește pe Lindy (Vanessa Hudgens - High School Musical) o colega de liceu și vădit cucerit de ea ușor ușor se îndrăgostește. I-a spus ea lui acel "Te iubesc" care il va elibera de blestem ? Nu va rămâne nimic altceva decât sa priviti acest film, si cine stie poate si invatati ceva :)


La dispozitie v-am pus trailer-ul acest film. A coke and some popcorn and start enjoying the movie :)