Casnicia cu barbatul Rac

Daca e un adevarat barbat al Lunii nu va fi innebunit dupa hainele sport. Tinutele lui sint mai degraba oficiale, caci ii plac croielile conservatoare si finisajele de calitate. Deseori are o slabiciune pentru butonii de guler, mansetele cu butoni si camasile scumpe cumparate en gros, fara monograma (prea ostentativ; prefera subtilitatea).

Chiar si in timpul perioadelor financiare instabile - sau cind inca nu a reusit sa stringa primul milion de dolari - Racul va reusi sa degaje un aer de bogatie. Nu va avea intotdeauna avere, dar sa vezi un nativ al acestei zodii la coada la ajutorul de somaj va fi un lucru la fel de rar ca un palmier in Siberia. Sa speram, nu, sa ne rugam la Dumnezeu sa-ti placa mama Racului tau.

E aproape sigur ca va fi deseori pomenita in conversatii, prin remarci precum: "Mama nu foloseste niciodata farduri si e o femeie frumoasa. Nu crezi ca ti-ai pus cam mult fard pe ochi, iepuras?". Sau: "Folosesti foi de placinta si fulgi de cartofi pentru piure?

Cind eram mic, mama facea cu mina ei pina si piinea". E foarte posibil ca aceasta culme a virtutilor sa-si faca aparitia in persoana cind ti-e lumea mai draga, sa te trezesti ca o indelung planificata iesire e anulata in ultima clipa fiindca "iubito, trebuie sa o duc pe mama pina la tara".

Cu alte cuvinte, Racul va ezita foarte mult inainte sa isi detroneze mama ca sa te incoroneze pe tine regina a vietii lui, mai ales daca aceasta i-a asigurat un cuibusor placut, plin de confort caldut. Acesti nativi sint fie foarte, foarte apropiati de mamele lor, fie complet instrainati de ele.

Relatia nu e niciodata lejera, ca la majoritatea oamenilor. Cei care nu-si idolatrizeaza mama sunt fie adoptati, fie gelozia simtita fata de tata a creat un blocaj emotional, rezultind raceala si izolare. insa la Racul tipic, e mult mai probabil ca problema sa fie apropierea exagerata.

No comments:

Post a Comment