Dragostea si barbatul Rac

Nu te astepta ca acest barbat sa-si puna sufletul pe masa la prima intilnire. Racii nu se confeseaza niciodata strainilor si exista anumite lucruri pe care nici cei mai buni prieteni ai lor nu le stiu despre ei.

Va fi nevoie de mult timp si de multa rabdare ca sa ajungi sa-l cunosti cu adevarat. Daca-l prinzi intr-una dintre fazele lui nesuferite s-ar putea nici sa nu-ti doresti sa-l cunosti, dar nu renunta asa usor. Poate fi superficial si usuratic, dar si sensibil si loial.

Pe neasteptate, acea incruntare sumbra se poate transforma intr-un zimbet blind. Nesfirsitele lui nemultumiri si comportamentul necioplit pot fi inlocuite treptat de un ton tandru si de un chicotit inabusit, sau chiar de hohote de ris dezlantuite.

Cand e trist si ingqndurat vei dori sa-l imbratisezi si sa-i alini melancolia. Cind isi manifesta mintea ascutita, intuitiva, te vei holba la el cu gura cascata. Precautia lui te va impresiona, iar pesimismul lui te va deprima. Acest barbat poate fi atit de curtenitor, manierat si atent, incit aproape ca te vei astepta sa te invite la un menuet.

Nu incape nici o indoiala: e un visator romantic si totusi e atit de rational si practic incat dusmanii s-ar putea sa-l porecleasca "Cap Patrat". Ce poti face cu un astfel de barbat? Sa incerci sa-l intelegi. Acestea nu sint schimbari profunde de personalitate. Doar faze lunare care ii traverseaza constientul: azi sint, miine dispar. Atat in timpul cit si intre aceste faze, Racul ramane fidel propriei personalitati.

Firea lui nu deviaza niciodata de la tiparul de baza, in ciuda schimbarilor de expresie. incearca sa-ti amintesti intotdeauna ca, desi purtarea Racului poate fi aspra si distanta, inima lui e intotdeauna calda, afectuoasa si atit de sentimentala incit il face deseori sa se simta vulnerabil. in astfel de momente se strecoara in carapacea lui, la adapost fata de propriile emotii.

Vei crede ca e un nesuferit si vei renunta la el cind se va retrage intr-o tacere ofensata, dar de indata ce va trage precaut cu ochiul pe afara, ca sa vada lumina zilei, vei fi din nou tentata sa te apropii de el. Din pacate, barbatul din aceasta zodie e in stare din cind in cand sa strice cheful de viata tuturor celor din jur, manifestindu-si dispretul fata de toti si de toate, imprastiind posomorala si pesimism peste tot. In schimb, alte ori poate fi la fel de amuzant ca un urangutan apucat de sughit. Normal ca nu stii daca sa-i intorci spatele sau sa-l stringi in brate.

Pentru el nu e usor sa-si gaseasca o femeie demna de interesul lui, dar cand acest lucru se intimpla, va fi emotionant de sentimental si o va scalda in cadouri si admiratie. Dar standardele lui sint destul de inalte, caci Racul se teme sa nu se arda. Un esec sentimental, care pentru altii ar insemna citeva saptamini de tristete, pentru Rac constituie un dezastru.

Daca ceva il separa de o partenera care ii devenise apropiata, el poate sa o iubeasca la fel ca in prima zi multi ani dupa despartire. in mod normal nu se arunca din prima intr-o relatie, dar daca e sigur ca pe tine te vrea, timiditatea se va transforma peste noapte in tenacitate si iti va umple cutia de scrisori, va dormi pe covorasul de la usa si iti va monopoliza telefonul pina vei ceda.

No comments:

Post a Comment