Cum cuceresti barbatul Rac


Schimbarile de temperatura ale unui lunar pot bulversa pe oricine. Acum te ia frigul sub privirile lui inghetate, acum te sufoci de atita devotament. Toanele lui se manifesta cel mai acut cind se teme ca va pierde ceva.
Poate pe tine. Asigura-l de o mie de ori ca esti a a lui. Cuvintele de dragoste sint un balsam pentru sufletul lui. Bineinteles, el se poate rataci intr-una din fazele lui zurlii tocmai in mijlocul unei scene romantice intr-o noapte cu luna plina. Exact cind te lasi purtata pe aripile unui vis trandafiriu, el se ofera sa-ti recite poezia lui favorita. Tu suspini, te lasi tandra pe umarul lui si inchizi ochii.
Apoi va scoate din el ceva de genul "Am pierdut o batistuta / Ma bate mamica...", ceea ce te va smulge instantaneu din vraja momentului, dar luna aia plina poate avea influente bizare asupra unui Rac.
N-are rost sa ne ascundem dupa degete: daca esti indragostita de barbatul asta va trebui sa-i cultivi mama si va trebui sa-i fii rival in timp ce o coplesesti cu complimente. N-o lasa niciodata sa te intreaca la gatit si gospodarie. Las-o sa te invete sa faci tort de bezea, caci ii va placea asta.
Apoi pune mina si da-i clasa facind de una singura un muschi Stroganoff, de sa le lase gura apa. Ai grija sa-l rasfeti pe Rac cel putin la fel de mult ca mama lui, adica foarte mult, caci probabil ca a fost obisnuit sa fie lumina ochilor ei. Daca te agiti in jurul lui, il hranesti regulat, il servesti la masa, il ingrijesti cind e bolnav si-l invalui cu tandrete la culcare, vei avea un Rac tare dulce si afectuos.
Acesti barbati nu vor recunoaste niciodata, dar adora sa fie alintati si ingrijiti de femei. insa exista trasaturi care vor compensa aceste lucruri. in primul rind, va fi si el un bucatar bunicel. S-ar putea sa te surprinda cind te va astepta cu o masa completa de mare clasa.
Cind acest barbat te invita la el acasa la cina e de obicei foarte serios. Daca spune sa urci la el ca sa-ti arate colectia lui de discuri, probabil ca nu va fi doar un text, ci chiar intentia lui. Oricum, vei fi in siguranta, caci de obicei lunarul e un gentleman pina in clipa in care tu incetezi sa mai fii o lady. Asa se facea pe vremea bunicii si, pentru el, alea sint "vremurile bune".
Pune-i intrebari despre istorie si despre arborele lui genealogic. Va fi teribil de incintat. Daca iti spune ca vrea sa-ti faca poze nu o rupe la fuga pe scari. Fotografia e un hobby comun printre Raci si putini barbati din acest semn trec prin viata fara sa aiba macar un aparat de fotografiat.

1 comment:

  1. So hugs and photography too? Nice! :P

    ReplyDelete