Sanatatea nativilor din Rac

Emotiile lunarilor pot fi uneori mai puternice decit organismul lor. Grijile si temerile ii pot imbolnavi, in timp ce veselia ii poate insanatosi. Daca securitatea lui financiara sau emotionala e amenintata poate cadea intr-o profunda depresie, care duce de multe ori la boli sau accidente. Bogata lui imaginatie poate fi suficient de morbida ca sa-l faca sa transforme o afectiune minora intr-una grava sau cronica.

Cand intra intr-o pasa neagra nu reactioneaza prea bine la incurajari sau incercari de a-l inveseli. S-ar putea sa te acuze chiar de lipsa de compasiune. Dar daca va cadea in melancoliedin cauza temerilor, abia atunci isi poate provoca necazuri majore si ii va lua de doua ori mai mult timp sa se vindece decit altor oameni.

Cele mai vulnerabile zone sint pieptul, sinii, genunchii, rinichii, vezica urinara si pielea. La fel de sensibile ii sint capul si fata, precum si stomacul si sistemul digestiv. Aproape ca poti spune ca Racii au inventat ulcerul. Dar cei care isi pastreaza seninatatea si apeleaza la minunatul lor simt al umorului pentru a trece peste perioadele proaste isi pot pastra sanatatea pina la virste inaintate. Veselia, optimismul si risul, luate in doze zilnice zdravene, le vor pastra mintea si trupul sanatoase.

Asa cum isi imagineaza Racul ca se simte, asa se va simti. Nici un alt semn nu e atit de predispus sa permita gindurilor negative sa ii provoace afectiuni fizice, asa cum nici un alt semn nu e capabil de asemenea miracole de auto-vindecare precum Racul.

1 comment:

  1. "in timp ce veselia ii poate insanatosi"

    Hope i can bring the joy and happiness to you my friend! :)

    ReplyDelete