The show most go on ....

The life is short si uneori prea de tot de scurta pentru un om unde mai pui ca trebuie sa o traiesti asa cum crezi ca e mai bine insa cu cit mai putine erori pe cit e posibil caci uneori si tot timpul din lume nu-ti va ajunge sa le corectezi. Mereu se vor gasi persoane care iti vor pune bete in roate dar conteaza faptul daca stii sa-i ignori cu demnitate fara a-ti face singe albastru si de la care nu vei lua nimic.Viata e usoara daca stii sa o traiesti insa nimeni nu a inventat un sablon dupa care ne-am putea macar conduce cit de cit , in asta si consta faptul de a te invata a trai din propria experienta care a fost adunata din greu , din lacrimi , din transpiratii , din singe. E important sa ai pe cineva alaturi , care iti va oferi un punct de sprijin, un prieten cu care tangenteaza cit mai mult insusiri de caracter , puncte comune care nu va vor oferi niciodata subiecte de cearta sau de discordie. Unica persoana la care stii ca vei veni si iti va oferi ajutorul de care ai cel mai mult nevoie, iti va da un umar pe care vei dori sa plingi sau iti va oferi un sfat pe care nu ti-l va putea da nici propria mama. Viata e asa de presurata de momente si niciodata nu e statornica in ce priveste situatia , intr-un moment poate sa-ti fie bine in urmatorul poti sa plingi, si nimanui din lume nu ii este mai rau decit tie. La o vrista de 20 de ani ajungi sa realizezi ce inseamna prietenia adevarata , si cu cit iti dai mai bine seama cu atit incepi mai mult si mai mult sa-ti pierzi din prieteni

3 comments:

  1. "E important sa ai pe cineva alaturi , care iti va oferi un punct de sprijin, un prieten cu care tangenteaza cit mai mult insusiri de caracter , puncte comune care nu va vor oferi niciodata subiecte de cearta sau de discordie. Unica persoana la care stii ca vei veni si iti va oferi ajutorul de care ai cel mai mult nevoie, iti va da un umar pe care vei dori sa plingi sau iti va oferi un sfat pe care nu ti-l va putea da nici propria mama."

    Well i don't know if I translated well the text, but, if I was right, I want to be that friend who supports you, who offer his shoulders when you need to cry, and so on...I wanna be a true and real friend to you. Hope you want the same. :)

    Hugs ^^

    ReplyDelete
  2. google translate :) ? most of the time it translates correctly, more or less. And yeah, that was the idea, we can try be friends but keep in mind, I might get paranoid sometimes. I've been burned before so I'm acting more cautious that I actually need to.

    ReplyDelete
  3. Im a Loveless boy, so I understand that pretty much! ^^

    ReplyDelete