Stiati ca ziua saptamanii in care v-ati nascut va influenteaza personalitatea?

Adevarul este ca titlul este conceput in stil occidental. Ziua din saptamana, in care ne-am nascut, aflata sub influenta uneia dintre cele 7 planete traditionale, este determinata de chintesenta existentelor noastre precedente, asa cum astrograma noastra de nastere este determinata de aceleasi date de intrare. Totul trebuie sa fie intr-o perfecta armonie cu Universul.

Persoanele nascute intr-o zi de luni difera mult de cele care au vazut lumina zilei intr-o zi de marti. Nici acest lucru nu este o intamplare, cum de fapt, nimic nu este lasat pe seama hazardului. Sa vedem deci pe scurt de ce ne nastem intr-o anumita zi a saptamanii.

Persoanele care s-au nascut intr-o zi de luni si-au dezvoltat foarte mult imaginatia in existentele lor precedente. Probabil ca au avut existente in care erau mai mult sau mai putin rupti de realitate, pierduti in cine stie ce mari filosofii, dar la fel de adevarat este ca pe parcursul acestor existente au militat pentru cauze nobile si spirituale. Astfel, in existenta lor actuala au dificultati in a munci in planul fizic. Sunt persoane linistite, care au o nevoie acuta de singuratate, fiindca isi pot incarca bateriile doar in solitudine. Se multumesc cu putin. Din cauza ca nu sunt harnici si perseverenti, nu vor fi probabil foarte bogati, dar dramul de noroc care se leaga de Luna, planeta care este simbolul acestei zile din saptamana, ii ajuta sa iasa la liman. Trebuie sa invete sa-si urmareasca scopurile pana la capat, sa nu se piarda in lumi imaginare.

Persoanele nascute martia si-au dezvoltat foarte mult latura de luptator. Sunt ambitiosi, plini de energie, harnici si perseverenti. Totodata, pot fi prea materialisti si incapatanati, incercand sa-si domine anturajul. Ei se simt bine cand lumea din jurul lor se afla in miscare. Rareori pot savura in liniste fericirea, fiindca vor cauta mereu noi provocari. De fapt, nu le place linistea deloc, fiindca n-o inteleg. Este improbabil sa devina persoane meditative, deci degeaba le-am trimite la biserica: le este indicat sa creeze, sa lucreze, sa faca sport. Marti este ziua lui Marte, si acesti oameni isi extrag natura din chintesenta acestei planete.

Persoanele nascute miercuri si-au dezvoltat latura financiara in existentele lor precedente. Se pricep la calcule, la negustorie si la discutii. Pot ajunge usor in posturi de conducere, fiindca nu le place foarte mult munca fizica (desi nu se poate spune ca ar fi lenesi), dar tind catre sus fiindca apropierea materiei brute ii creeaza o stare de indispozitie. Au certe talente artistice: au umor si inclinatii pentru muzica. Este interesant ca acesti oameni reusesc totusi sa extraga ceva din chintesenta matematicii si s-o implementeze in fiinta lor, chiar daca nu sunt foarte constienti de acest lucru. Planeta care influenteaza ziua de miercuri este, evident, Mercur, transferand calitatile sale asupra persoanelor nascute in aceasta zi.

Persoanele nascute joia se afla sub influenta lui Jupiter. Ele si-au dezvoltat niste insusiri in existentele lor precedente care sunt in legatura cu aceasta planeta. Probabil ca s-au invatat bine cu postura de sef si cu toate avantajele acesteia, deci sunt joviali, extravaganti si marinimosi, stiu sa se bucure de viata, dar nu le place neaparat sa munceasca. In pofida acestui fapt, norocul de care beneficiaza in cursul vietii lor si faptul ca sunt iubiti pentru natura lor boema sunt suficiente pentru ca ei sa reuseasca in viata. Aceste caracteristici se trag din faptul ca si-au dedicat multe vieti precedente pentru cauze nobile si spirituale. Au talente artistice, mai ales pentru teatru. Lectia vietii lor este sa invete sa munceasca din greu, sa nu cheltuieasca mai mult decat le permite buzunarul, si… sa mai lase din orgoliu.


Persoanele care s-au nascut intr-o zi de vineri se afla sub influenta lui Venus. Probabil ca in vietile lor precedente s-au lasat condusi de altii, renuntand la propria lor vointa. Au ceva feminin in felul lor de a fi, indiferent daca sunt femei sau barbati. Au talente artistice, din care ies in evidenta inclinatiile pentru literatura si muzica. Au tendinta sa traiasca o viata simpla, uneori prea simpla, cu care totusi sunt multumiti. Deseori se multumesc cu putin. In existenta lor actuala, le este indicat sa-si fortifice vointa si ambitia.

Este probabil ca persoanele nascute sambata sa vina la incarnare dupa niste existente pline de greutati. In aceste vieti ei au invatat sa nu se dea usor de batut, dar rareori au fost fericiti. In viata lor actuala sunt niste muncitori tacuti, dar nu se opresc pana nu-si procura tot ce-si doresc. Ambitia lor este sa tina pasul cu ceilalti, deci daca vecinul lor isi cumpara o faianta noua, nici ei nu se lasa pana nu au una cel putin la fel, dar cine stie daca se bucura de privelistea oferita de acea faianta? Sunt persoane de incredere, dar nu sunt foarte prietenosi. Tocmai aceasta este lectia lor de invatat: bucuria de a trai si … un dram de umor.

Persoanele nascute duminica se afla sub influenta Soarelui. Existentele lor precedente pot fi caracterizate printr-o ambitie inteleasa in sens pozitiv. Ei au luptat pentru cauze nobile, neinfricat si perseverent. Acest lucru le confera mult noroc in viata lor actuala, dar este vorba despre un noroc meritat. Sunt plini de optimism si de energie. Posibilele defecte sunt orgoliul si un dram de egoism. Trebuie sa invete smerenia si simplitatea. Ei sunt acele persoane care pot imbina armonios materia cu spiritul.

6 comments:

  1. *w*

    OMFG!
    U like these themes too?
    *dances happy*
    Uhhuuu!! \^w^/
    Wow! Very deep post about this!
    I'm very happy!
    :)

    ReplyDelete
  2. yeah, I did not write this one, back then I used to copy/paste things, not doing that anymore :) but what did you mean by "like these themes too?" ?

    ReplyDelete
  3. planets, astronomy, astrology, esoteric, mystic...i love that it helps us understand much more the others and ourselves too

    ReplyDelete
  4. oh got it, english is to blame :) you meant to say "same subjects" :)

    ReplyDelete
  5. yeah sorry! :) ^^"

    ReplyDelete
  6. find this k9h59k8b68 louis vuitton fake replica bags lv w4z59j1w06 browse around this site q7y23v4y60 replica designer bags wholesale replica bags in pakistan replica bags online pakistan gucci fake u5e81r9h46 replica bags pakistan

    ReplyDelete