Cum arata nativul din Rac

Exista doua tipuri racesti de baza. Primul are o fata rotunda, frumoasa, piele moale, gura larga, zimbitoare, ochi aproape rotunzi, deci un chip aproape ca de bebelus. Ca sa iti faci o imagine mai clara, gindeste-te la fata omului din Luna.

Al doilea tip e cel mai des intilnit. Inconfundabilul "aspect al crabului" se observa imediat pe fata. Vei vedea un cap destul de mare, sprincene coborite spre ochi si pometi inalti. Sprincenele vor parea unite intr-un fel de incruntare permanenta, care, in mod ciudat, nu deranjeaza, ci pare interesanta. Mandibula e pronuntata, iar dintii tind sa fie proeminenti sau, intr-un fel sau altul, neregulati.

Ochii sint mici si distantati. Uneori vei vedea un Rac care combina trasaturi din fata lunara si cea de crab, dar ambele sint atit de distinctive, incit chiar si combinate tot ii vor face usor de recunoscut pe oamenii lunari. Unii dintre ei sint dolofani, dar marea majoritate au o structura izbitor de osoasa. Bratele si picioarele pot fi disproportionat de lungi in comparatie cu corpul, umerii vor fi neobisnuit de largi si deseori, miinile si talpile lor vor fi fie uimitor de mici, fie foarte mari.

Majoritatea nativilor sint mai solizi de la briu in sus si se leagana putin cind merg repede. Fie ca au corp plinut sau slabanog, femeilor vor purta de obicei bluze cu citeva numere mai mari decit fustele sau pantalonii. Sau vor avea pieptul cu desavirsire plat. in orice caz, aceasta caracteristica este destul de marcata. La femeile Rac nu exista cale de mijloc in privinta marimii pieptului lor. Toti oamenii influentati de Luna au trasaturi extraordinar de expresive.

3 comments:

  1. What is your sign? Cancer? ;P
    Mine is Sagittarius ^^

    ReplyDelete
  2. Yeah, I know :-P i notice stuff, it's basically in my DNA paying attention to details, which as I read somewhere, it's both, a blessing and a curse.

    ReplyDelete
  3. Well, we are perfect being imperfect, don't you think?

    ReplyDelete