Familia si barbatul Rac

Poate vrei sa stii ce fel de tata e Racul? Aici avem vestile cele mai bune: in adincul inimii lor, toti Racii sint mame. Chiar si barbatii. Vreau sa spun ca va avea o rabdare infinita cu copiii, va fi sincer interesat de fiecare durere de dinti, vinataie sau jucarie stricata, va purta coif din hirtie cot la cot cu ei de ziua lor si va petrece ore in sir distrindu-i pe cei mici.

Racii sint mindri de fiii lor si feroce de protectori cu fiicele, insa cind vor deveni adolescenti, tentativele lor de a renunta la sprijinul si protectia lui il pot transforma din nou intr-un crab nesuferit. Foloseste cifrele ca sa-l convingi ca greseste, stii cit e de impresionat de ele:

"Acum avem doi copii. Cind se vor casatori s-ar putea sa avem sase sau opt nepoti, ca dividendele la banca. sase sau opt aduc si mai multa fericire decit doi, nu?". si cu asta l-ati prins.

"Ma bucur ca esti de acord, iubitule. Acum, te rog, spune-mi unde ai ascuns rochia de mireasa a fiicei noastre. si inca ceva, dragule, n-ai vrea tu sa desfaci catusele fiului nostru ca sa se poata duce la Starea civila, unde e asteptat?". Nu incercati sa faceti asta cind e luna plina, s-ar putea sa inteleaga gresit.

Racului ii vine foarte greu sa renunte la controlul asupra celor dragi, dar daca ii amintesti ca tu ii esti inca alaturi, probabil ca va slabi strinsoarea asupra copiilor.

5 comments:

  1. Finished your first month in blog! Wow, that was a deep Cancer theme! Very good! Congratulations! ^^

    ReplyDelete
  2. yeah, did not write these either, just wanted to have them on my blog in case I need them :)

    ReplyDelete